KAJAKKIEN VUOKRAUKSET
Lapinmeren MelontakeskusMelonta on luonnonläheinen tapa liikkua. Liikunnan lomassa voit ihastella Perämeren kaunista luontoa ja rikasta eläimistöä, niiden arvoja kunnioittaen. Linturikas saaristo ja karut pikkuluodot sekä jykevät hylkeet ovat näkemisen arvoisia. Lähiseudun Simo- ja Torniojoki tarjoavat haastetta ja jännitystä niitä kaipaaville. Hieno asia on myös se, että täällä missä Itämeri päättyy sinulla on mahdollsuus meloa kahden valtakunnan rajalla, jopa se ylittäen. Tervetuloa mukaan olitpa kokenut meloja tai vasta ajatukseen hurahtanut aloittelija.

Tietoja meistä:

Yrityksemme on tarjonnut melontakokemuksia Lapinmeren alueella vuodesta 2006 lähtien. Yrityksellä on tarvittavat lisenssit, ammattitaitoinen henkilökunta sekä pelastuslain/-asetuksen mukaiset turvallisuusasiakirjat. Turvallisuus on ehdottomasti tärkein lähtökohta toiminnassamme.

Tänä kesänä melomme pienellä 2-5 hlö porukoilla joko pieniä tutustumisretkiä tai pidempiä tunnelmallisia piipahduksia saaristoon eväiden kera.

          

Hienoja hetkiä tarjoaa:

Melontaretki läpi Itämeren pohjoisimman saariston.

Yötön Yö tai Täydenkuun hehku.

Rikas, puhdas luonto, karut luodot, jykevät hylkeet.

Bongaa lintuja, maisemia tai nauti muuten vain aaltojen syleilyssä.

Katsastaa kannattaa myös läheltä löytyvä kulttuurihistoriallisesti muistorikas Laitakarinsaari, jossa aikoinaan sijaitsi Euroopan suurin saha.

Kaikki nämä koettavissa melonnan lomassa.

 

Melontakausi alkaa toukokuussa ja päättyy lokakuussa riitteen riipiessä rantoja. 

 

 

 

 

I

Tyyni Lapinmeri
Tyyni Lapinmeri

press to zoom
Hauska jäälautta
Hauska jäälautta

press to zoom
Ilta-auringon lumo
Ilta-auringon lumo

press to zoom
Tyyni Lapinmeri
Tyyni Lapinmeri

press to zoom
1/55